10 motive să cumperi de la micii producători locali

10 motive sa cumperi de la micii producători locali printre care și Hadri.

1. Nu poluezi, e lângă casa ta și poți ajunge chiar și cu bicicleta. Nici Hadri nu a poluat, pentru că nu a implicat curier, distribuitor, producător de peste mări și țări. Nici plastic cu bule nu a folosit și nici cartoane și hârtii de ambalat.
2. Cumperi produse naturale, preparate manual de farmaciști pe care îi știi de câțiva ani buni și care vor fi mereu acolo, profesioniști și responsabili pentru ceea ce au preparat în laboratorul propriu și pentru toate recomandările făcute.

www.hadri.ro

3. Cumperi produse ambalate în recipiente de sticlă pe care le poți returna și pentru care vei primi banii înapoi la următoarea achiziție. Hadri le va refolosi. Zerowaste!
4. Înțelegi tot ce scrie pe eticheta produsului. Eticheta nu ascunde chimicale pe care nu reușești să  le înțelegi și de care nu ai nevoie.

www.hadri.ro

5. Produsele sunt preparate des, în loturi mici și au termen mic de valabilitate pentru că nu sunt adăugați conservanți pentru a le menține câțiva ani pe raft. Conțin ingrediente naturale, certificate organic, adăugate în concentrații maxime pentru a-ți hrăni pielea cât mai bine. Ingredientele nu sunt supuse rafinării și nici temperaturilor înalte. Nimic nu este adăugat la întâmplare și nici parfum sintetic pentru a te cuceri prin miros. Uleiurile esențiale florale îți vor fi de ajuns.

6. Îi poți cere farmacistului un preparat personalizat exact nevoilor tale.

www.hadri.ro

7. Contribui la dezvoltarea orașului prin crearea locurilor de muncă.
8. Ajuți un român, vecinul tău, nu un gigant străin.
9. Vei fi mereu întâmpinat cu un zâmbet sincer.
10. Contribui la dezvoltarea unei farmacii așa cum ți-o dorești pentru că mereu te vom asculta și vom face să-ți fie bine.

Mai sunt câțiva vecini de la care poți cumpăra:

Grădina lui Cosmin din Tunari pentru fructe și legume. Dacă ajungi după program, Cosmin lasă un număr de telefon în geam și în câteva minute vine la aprozar și te servește cu tot ce-ți dorești.

Vecinul lui Cosmin vinde ouă și păsări, le vezi din stradă. De asemenea, până să vină frigul, mai găsești la porțile oamenilor din Tunari, câte un coș cu fructe și legume, dar și în Piața Tunari.

În școlile de stat, Scoala nr. 3 Voluntari și școala din Tunari, copiii pot face diverse sporturi, dar și cursuri de canto, pian sau chitară.

Ajută România!

www.hadri.ro

Îți mulțumim.

www.hadri.ro

603 Total vizualizări 1 Vizualizări azi

Comentarii

comentarii

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu