Vacanță în Delta Dunării

În fiecare vară este o provocare să găsesc un loc în România, potrivit pentru o vacanță cu copilul. Să se joace, să descoperim la pas împrejurimile, să avem activități inedite, să nu ne plictisim o clipă.

Anul acesta am ales Delta Dunării, n-am mai fost de când eu eram copil. Tot auzeam de modernizarea locurilor de cazare, de plimbările cu barca pe toate canalele Dunării, dar și de mâncarea de pește foarte bună.

Am descoperit Green Village Resort din Sfântu Gheorghe, situat foarte aproape de vărsarea brațului Sfântu Gheorghe în mare și de plaja cu cel mai fin nisip. Un mic sătuc de case acoperite cu stuf și camere mari și răcoroase, așezat pe marginea unui canal plin de nuferi.

Excelent pentru familii cu copii.
Piscina, bucuria tuturor. Copii mulți, distracție maximă.
Kids club supravegheat de o domnișoară ce îndeamnă copiii la tot felul de jocuri și creații.

Cinematograful cu trei săli, oferă în fiecare seară filme pentru copii, dar și pentru adulți. Mult spațiu verde atât pentru joaca copiilor, dar și pentru relaxarea părinților. Spa și jacuzzi în aer liber.

Plimbări cu barca pe canalele Dunării până la mare unde te vei întâlni cu pelicani, lebede, egrete, vidre, șerpi, stârcul roșu sau cenușiu. Un om al locului îți va povesti foarte multe despre deltă.

Descoperă Delta Dunării, merită!

1716 Total vizualizări 5 Vizualizări azi

Comentarii

comentarii

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu