Cea mai frumoasă școală, Școala Altfel

Pe lângă vacanțe, Săptămâna Altfel este un prilej de mare bucurie pentru copii. Plănuită din timp, cel mai adesea de către părinți, această săptămână poate fi una inedită pentru cei mici cât și pentru adolescenți. O săptămână relaxată în care vor învăța prin joacă multe lucruri interesante.

Ce ne-am gândit noi, echipa Noorish să facem în Săptămâna Altfel? Desigur, vrem să gătim împreună. Atelierele de gătit, precum și petrecerile în bucătăria Kuxa, avute până acum, s-au dovedit foarte reușite atât cu cei mici cât și cu cei mari, dar mai bine să vă exemplific puțin:

Atelierul de sushi dulce
Un dulce sănătos pe care copiii îl fac cu mâna lor (le rulează, le decorează și bineînțeles le mănâncă cu mare poftă). Avocado, ananas, kiwi, devin cei mai buni prieteni când e vorba de ceva dulce. 

Atelierul creativ
Fascinați de magie și debordând de creativitate, efectul vizual al mâncării poate fi modul în care copiii află despre noțiunea de estetică și originalitate. Bineînțeles că tiramisu într-un ghiveci, creația lui Cristi este de cel mai mare efect și imediat este urmat de bucătăria moleculară unde piureurile devin sfere, spaghetele se fac din ciocolată, negresa ajunge un burete foarte aerat.

Și dacă vrei să-i bucuri de o masă pe cinste, le-am pregătit și un atelier de pizza sau burgeri și super desertul lava cake.

Da, copiii pot face foarte multe în bucătarie și nu doar în Săptămâna Altfel ci poate chiar de ziua lor. Oricând dorești mai multe informații scrie-ne pe office@noorish.ro

 

2335 Total vizualizări 1 Vizualizări azi

Comentarii

comentarii

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu