Hadri – Cosmetice naturale, preparate manual

Când nu sunt în drogherie, mă găsești la Noorish, unde gătesc împreună cu ai mei colegi, sau în laboratorul meu de cosmetice naturale, Hadri, de care mă ocup încă din facultatea de farmacie. Nu mă pot lăsa de niciuna, căci toate-mi plac la nebunie și nu simt niciodată oboseală sau faptul că sunt la serviciu.

Totuși, nu era timp mereu pentru toate și așa s-a întâmplat să am pauzele cu prepararea cremelor Hadri. Prin urmare, m-am gândit să mut laboratorul mai aproape de casă și de drogherie, astfel mai scutesc din timpul petrecut in trafic. Zis și făcut, la cinci minute de casă, am amenajat noul laborator de cosmetice naturale preparate manual.

Între timp am mai studiat, am mai testat și am adus îmbunătățiri în formulele Hadri.

Riduri de expresie s-a îmbogățit cu ulei de cafea verde, NoAcne cu ulei esențial de turmeric, HidraPlus cu ulei de măceșe și verbină, iar Revital cu o concentrație și mai mare de absolut de trandafiri de Damasc.

Nu i-am uitat nici pe băieții cu barbă cărora le-am preparat uleiul pentru îngrijirea bărbii.

Și pentru că Hadri a ajuns deja la maturitate, 6 ani deja, avea nevoie de o nouă înfățișare, sticle brune și etichete noi. Așa cum a fost și la început, din dorința de a crea produse hrănitoare pentru piele fără a face veun fel de economie de ingrediente de calitate, această nouă gamă este la fel de sinceră și nutritivă pentru o piele sănătoasă și frumoasă.

Pentru început, cele 10 produse Hadri, le găsiți în drogherie și în shop-ul de pe pagina de Facebook a Drogheriei Pipera, pentru comenzi online. În perioada următoare, gama se va lărgi cu produsele pe care le-am avut și înainte. Și pentru dragile mele prietene care tot așteaptă să-și primească produsul preferat Hadri, dar și pentru cele care nu au încercat încă, prețurile sunt promoționale până la sfârșitul verii și am pregătit și câte un mic cadou pentru fiecare.

Hadri - un ten sănătos, un chip frumos.

8274 Total vizualizări 1 Vizualizări azi

Comentarii

comentarii

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu