Mamă, Drogheria Pipera, Noorish, Hadri și înghețată

Mai toată lumea mă întreabă când am timp de toate. Ei bine, nu-mi ajunge timpul, rămân și tot rămân lucruri de făcut, dar tot timpul îmi urmăresc prioritățile și când mă apuc de ceva sunt 100% implicată. Ieri a fost o zi extrem de plină, am picat lată la ora 22, dar înainte de asta, când m-am pus în pat, mi-am dat sema că toată oboseala vine dintr-o zi frumoasă. 

9 am: atelier de înghețată și ciocolată, într-o companie a cărei conducere înțelege ce înseamnă angajați fericiți, motivați, sănătoși. Oameni cu zâmbetul pe buze de la prima oră a dimineții, entuziaști de ce avea să urmeze în bucătăria lor. Echipa Noorish și partenerii Smartexperience, pregătiți să încântăm acești oameni în următoarele două ore. Patru tipuri de înghețată, nici urmă de zahăr (nici măcar îndulcitor) și până la final nu ne-am putut hotărî care a fost cea mai bună.
Ciocolată energizantă, făcută de la zero din unt de cacao, matcha, fistic, piper roz - toate certificate organic. Rețete rapide și mult mai sănătoase decât ce găsim în comerț și foarte multă distracție la acest atelier. 

Me, happy! Mai multe despre atelierele ReCreative la locul de muncă găsești aici

1 pm: Noorish time! dăm drumul reamenajării acoperișului de la Kuxa Events pentru cele mai frumoase seri de vară ce vor urma, cum numai Noorish știe să le facă. Te invităm la seri memorabile. 

3 pm: vine arhitectul să facă măsurători pentru noul laborator de cosmetice Hadri. Hadri face creme de șase ani, dar de mult nu mai poate onora comenzile la timp, așa că e timpul de un ajutor, iar buna mea prietenă Andreea, farmacist și ea, devine om important în laboratorul de cosmetice naturale. Promitem să avem stoc tot timpul! Vom prepara tot manual și doar natural. 

4 pm: în Drogheria cu de toate, tot nu sunt de toate și mă apuc să comand toate minunile pentru satisfacerea cerințelor clienților noștri. 

Drogheria Pipera

6 pm: acasă, deja foarte obosită, dar îmi adun puterile pentru a face față energiei lui Tudor. Și mă umplu de energie când îl văd cum se urcă pe bicicleta vecinei (cu două roți) și o ia din loc. Mă încearcă o multitudine de sentimente: de vinovăție că de un an de când i-am cumpărat și noi bicicletă, merge tot cu roțile ajutătoare, pentru că nu mi-am făcut timp să-l învăț, și în același timp, sunt uimită de curajul și ambiția lui de a învăța singur. Cea mai mare bucurie a zilei! Și acum plecăm spre dentist și apoi la restaurant la o cină grecească.

Au fost și multe telefoane și probleme vechi și noi, dar se vor rezolva toate. Și da, n-am sărit peste nicio masă. La sală, merg mâine.

Și pentru că ați citit până aici, să vă dau și o rețetă de înghețată, acum.

Înghețată cu cacao și unt de arahide

Bună de tot!

8 porții

4 banane, felii congelate
2 avocado
3 linguri cacao
4 linguri unt de arahide
2 linguri extract de ciocolată
1 linguriță vanilie
1/2 linguriță scorțișoară

Toate-n blender, transferi într-o caserolă, presari și niște cacao nibs pe deasupra și înapoi în congelator pentru cel puțin două ore.

Choose a job you love (or jobs ;))

6145 Total vizualizări 1 Vizualizări azi

Comentarii

comentarii

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu