Legume, Optigrill și scorțișoară

Legume să-mi dai și ai scăpat de mine. Legume să-mi dai și găsesc N preparate de făcut. Legume și un Optigrill să-mi dai și o găteală mai rapidă nici că se poate. De seară, când numai de gătit nu-ți mai arde, iei din cămară doi morcovi, doi păstârnaci, două cepe roșii și un ardei gras.

Pornești grătarul Optigrill. Apeși butonul pentru legume. Cureți și tai legumele, le amesteci în două linguri de ulei și gata, pe grătar. Pui capacul și când grătarul a cântat, legumele s-au și făcut, sare și piper să le mai pui acum

Le-am făcut și un dressing cu scorțișoară.

6 linguri ulei de măsline
1 cățel de usturoi, pisat
1 lingură miere
1 linguriță scorțișoară
2 lime, suc.

Și mai aveam o cană de orz integral, l-am fiert repede cu o ceapă, doi căței de usturoi, două linguri de legume uscate și un litru de apă. La sfârșit am presărat și puțină nucă.

Sănătos și delicios!

PS: dacă vrei să afli mai multe despre Optigrill și să guști din bunătățile pregătite de noi -Noorish Team - te așteptăm weekend-ul viitor, 17-19 februarie,  în Auchan Concept Store din Afi Palace Cotroceni. 

4913 Total vizualizări 1 Vizualizări azi

Comentarii

comentarii

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu