Noorish Wednesday

Mr. Bean and the Couscous Adventure, o nouă seară minunată la Noorish. Ne-am strâns destui și de data asta. Numai fețe zâmbitoare venite de la birou, gata pentru o seară frumoasă începută cu yoga și încheiată cu o cină delicioasă și multă socializare. 

IMG_7446

 

Am terminat de gătit la timp și am participat și eu la clasa de Yoga. A fost cea mai frumoasă oră de yoga. De ce? Pentru că a fost sub cerul liber, la apus și la fiecare postură ce îmi ridica privirea spre cer era o mare încântare, chiar dacă acolo în spate era durere, eu admiram cerul zâmbind și respirând calm.

IMG_7517_v1

Au fost mulți la prima lor oră de yoga și desigur că li s-a părut greu și implicit greu de ajuns la performanța celor care fac asta de ani de zile, dar de la clasă la clasă vor persevera și vor învăța să respire calm peste durere și să o accepte.

IMG_7534

Geo a încercat să ne rupă în două din nou, dar nu i-a ieșit nici de data asta și ne-a arătat cât de mult poate corpul nostru și că doar mintea se împotrivește. 

IMG_7659_v2

Pentru această seară le-am pregătit o salată de cușcuș cu spanac, rodie și semințe de floarea soarelui caramelizate; un curry vegetarian cu cartofi și mix de fasole, alături de o salată verde picantă. Apa aromată și sticksurile de morcovi nu au lipsit nici ele.

IMG_7410_v1

IMG_7667

Nu am prăjit nimic. Nu am folosit ingrediente rafinate. Am ales un cușcuș integral. Am condimentat și aromatizat din plin doar cu ingrediente naturale.

IMG_7730

Fasolea ne-a dat în principal necesarul de proteine. Am avut carbohidrați, fibre și mult verde din spanac, pătrunjel și coriandru. Am avut antioxidanți din rodie și multitudinea de condimente. Toate combinate așa cum trebuie pentru o cină ușoară, sățioasă, sănătoasă, dar și foarte gustoasă. Și am auzit că s-a dormit foarte bine peste noapte. 

IMG_7726_v1

Încă am zâmbetul de mulțumire pe față.

IMG_7676_v1

Urmează o nouă săptămână cu multe evenimente la Noorish, urmărește calendarul 😊. 

 

4090 Total vizualizări 1 Vizualizări azi

Comentarii

comentarii

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu