Despre pasiuni și MasterChef

Cu ce mă ocup? Urmez pasiuni. Mi-am dorit să fiu farmacist de când aveam 18 ani. Am devenit. M-am îndrăgostit de fotografie și am făcut câteva cursuri pentru a afla mai multe  despre această frumoasă meserie.

Însărcinată fiind, am început să mă relaxez la ateliere de pictură. Sportul a fost nelipsit din viața mea, iar YOGA este echilibrul meu. Nu am ratat nici în acest domeniu cursuri pentru a înțelege cât mai bine propriul corp și importanța sportului în viața fiecăruia.

kid

În tot acest timp am muncit și mi-am dorit propria farmacie. N-a fost să fie, dar a fost o drogherie. Frumoasă, pe sufletul meu. Zice lumea că avem de toate.

drogherie

Primul sfat în drogherie: mâncarea să-ți fie medicament și medicamentul să-ți fie mâncare. Și de aceea printre miile de produse, cele mai multe sunt alimente, suplimente nutritive și cosmetice naturale. Cosmetice naturale, sincere, cum le zic eu, preparate de mine din cele mai bune uleiuri și ape florale.

hadri

Și tot așa, urmând pasiuni, am ajuns și la MasterChef. Acasă, de cele mai multe ori gătesc fără carne și a fost o mare provocare să reușesc în acest concurs. Să ajung în primii opt în acest sezon nici nu visam. Nu am studiat plating și nici nu am aprofundat tehnici de gătit atât de sofisticate.

Sunt fericită că am câștigat o probă cu prăjitura mea de mălai (în curând pe blog), că am făcut o supă votată ca fiind cea mai bună de jumatate dintre concurenți, iar de piept de rață nu mai zic, gătisem o singură dată, acasă, pe când mă pregăteam pentru MasterChef.

Nu am gândit vreodată că voi sta atât de mult plecată de acasă, de lângă familia mea. Băiatul meu îmi spune acum la fiecare 10 minute că mă iubește și mă întreabă destul de des dacă mai plec așa mult undeva cum am plecat la MasterChef. Și da, asta a fost cel mai greu, să stau departe de el și speram să înțeleagă și să mă ierte că nu am stat lângă el în tot acest  timp. Astăzi am aflat ca m-a iertat și că a înțeles concursul. A plâns când m-a văzut părăsind concursul, mi-a spus că ar fi vrut să mai stau acolo și să nu fi ieșit pe locul opt.

Voi continua să gătesc sănătos, să fac sport, să prepar cele mai bune și sincere creme cosmetice, să comercializez cele mai bune produse în drogheria mea, să iubesc, să ajut, să dansez și să mă distrez.

yoga

Urmați-vă pasiunile! Depășiți-vă limitele! Studiați! Fiți buni!

8278 Total vizualizări 1 Vizualizări azi

Comentarii

comentarii

4 Comentarii

 1. Hey, bravo! 😊

  • Adriana Ghiță

   Mulțumesc mult

 2. Felicitări Adriana, esti o minune!!! Ma bucur mult pentru tine. Bravo!!! 👏✨🎉

  • Adriana Ghiță

   Mulțumesc mult.

Lasă un comentariu