Quinoa – Superaliment

Pun la fiert 250g quinoa cu 2 căni de apă. Călesc 1 praz, (tocat rondele), iar în ultimele două minute adaug și 3 căței de usturoi (tocat mărunt).

quinoa, adriana ghita, masterchef

1 ceașcă năut (prefiert)
1 ceașcă mazăre (congelată), sare, piper;

Sting cu o ceașcă de vin alb și mai las pe foc vreo 3 minute. Aduc quinoa fiartă peste și amestec totul. Las să se răcească și între timp toc o mână de frunze de coriandru și una de valeriană.

p2

Mărunțesc o mână de arahide crude și le trag un pic la tigaie. Când quinoa s-a răcit, adaug și cele tocate plus o ceașcă de ricotta (poate fi și tofu sau alt tip de brânză sau fulgi de drojdie inactivă).

Zeama de la o jumătate de lămâie, o rodie și un avocado felii sunt și ele binevenite .

p3

Ingrediente:

  • 250g quinoa
  • 1 praz
  • 3 căței usturoi
  • 1 ceașcă năut (prefiert)
  • 1 ceașcă mazăre congelată
  • 1 ceașcă vin alb
  • frunze de coriandru proaspăt
  • o mână arahide crude
  • 1 ceașcă ricotta
  • 1 rodie
  • 1 avocado

Mâncarea să-ți fie medicament!

Farm. Adriana Ghiță

1501 Total vizualizări 1 Vizualizări azi

Comentarii

comentarii

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu