Blog

Chutney de piersici

Am promis că scriu rețeta încă de acum două zile. Mai am 10 minute până intru la sală și zic că e timp să vă povestesc. Ce este  cel mai bine la preparatul ăsta e că-l faci o dată și apoi îl poți folosi o lună întreagă. Mie îmi place pe sendvișul cu avocado, dimineața,…
Mai mult

Hadri – Cosmetice naturale, preparate manual

Când nu sunt în drogherie, mă găsești la Noorish, unde gătesc împreună cu ai mei colegi, sau în laboratorul meu de cosmetice naturale, Hadri, de care mă ocup încă din facultatea de farmacie. Nu mă pot lăsa de niciuna, căci toate-mi plac la nebunie și nu simt niciodată oboseală sau faptul că sunt la serviciu. Totuși, nu…
Mai mult

Weekend în Sighișoara

Am fugit weekendul trecut în Sighișoara. Business and pleasure, că doar de plăcere nu știu când apuc vara asta... dar a fost atât de frumos, neașteptat. Neașteptat pentru că încă de vineri dimineața nu știam încotro să fug. Și cum, necum, a apărut Sighișoara. Ce ne-a atras aici? Ei bine, tot căutând în grabă un…
Mai mult

Nicecream cu banane și nuci

În cadrul atelierelor susținute de Noorish, în colaborare cu Smartexperience, ne răsfățăm cu mult mai multe rețete de dulciuri sănătoase, dar am promis să scriu măcar o rețetă de nicecream și aici pe blog, pentru cei care au văzut până acum doar poze cu preparatele noastre. Să faceți și voi! Este rapid, simplu și foarte delicios.…
Mai mult

Mamă, Drogheria Pipera, Noorish, Hadri și înghețată

Mai toată lumea mă întreabă când am timp de toate. Ei bine, nu-mi ajunge timpul, rămân și tot rămân lucruri de făcut, dar tot timpul îmi urmăresc prioritățile și când mă apuc de ceva sunt 100% implicată. Ieri a fost o zi extrem de plină, am picat lată la ora 22, dar înainte de asta,…
Mai mult

Noorish at Food Revolution Day

O mare bucurie și în acest an să participăm la "Revoluția mâncării", eveniment organizat în toată lumea la inițiativa lui Jamie Oliver. De la prima oră a dimineții, noi, echipa Noorish, ne-am apucat de treabă. Sute de copii urmau să vină la gătit preparate sănătoase sub îndemnul ambasadorilor Food Revolution România și mai apoi duși…
Mai mult

Brânză cu ceapă

Brânză cu ceapă, cui nu-i place? O gustare, un aperitiv, mic dejun, binevenite oricând. Eu am ales brânză cremoasă de capră, rodie, mentă, nucă și ceapă roșie coaptă.  Pornesc cuptorul, tai patru cepe pe jumătate, le stropesc cu puțin ulei de măsline și le dau cu sare și piper. Mărunțesc brânza cu mâna, toc menta…
Mai mult

Legume, Optigrill și scorțișoară

Legume să-mi dai și ai scăpat de mine. Legume să-mi dai și găsesc N preparate de făcut. Legume și un Optigrill să-mi dai și o găteală mai rapidă nici că se poate. De seară, când numai de gătit nu-ți mai arde, iei din cămară doi morcovi, doi păstârnaci, două cepe roșii și un ardei gras.…
Mai mult

Orzotto cu hribi

Orzotto cu hribi este o mâncare preparată doar din câteva ingrediente, dar combinate perfect pentru ca totul să devină un deliciu. Gătitul în sine nu presupune mult timp, tot ce trebuie să ai în vedere este hidratarea ciupercilor dacă alegi să folosești din cele uscate. Eu am ales hribi pe care i-am hidratat timp de…
Mai mult

Brioșe cu măsline și roșii uscate

În ultima vreme tot coc, era timpul și de niște brioșe sărate. Bune de-o gustare, de mic dejun sau în loc de pâine. Aveam niște roșii uscate prin dulap și am zis să prepar ceva cu ele plus măsline negre în frigider. Ca de obicei, am înlocuit făina albă cu făină din fulgi de ovăz,…
Mai mult